Oldal kiválasztása

ELŐZETES TESZTJE ALAPJÁN

székelési szokásai rosszak,
tanácsaim alapján mielőbb változtasson ezeken!

Köszönöm bizalmát, hogy megosztotta velem problémáit.

Miért vélem, érzem úgy, hogy tudok Önnek segíteni a székelési problémák megelőzésében, és a panaszok csökkentésében?

A többszörösen Az Év Magánrendelője díjat elnyert Aranyér Központunk már kezdetektől fogva igyekszik minden hasznos információt megadni annak érdekében, hogy a tanácsainkat megfogadók panaszai ne alakuljanak ki, ne fokozódjanak, hanem visszafejlődjenek, és vendégeink az esetleges szükséges beavatkozások után véglegesen panaszmentessé váljanak.

Tanácsainkat a saját tapasztalatunkon kívül az ő visszajelzéseik, a különböző nemzetközi fórumok és szakemberek tanácsai alapján felelős szakértőként gyarapítjuk, és a lehető leghasznosabbakra alakítjuk. [vélemények] Adatait nem adom ki.

Az első tanácsról szóló levél hamarosan postafiókjába kerül. Amennyiben egy órán belül nem találja, kérem, nézze meg a promóció vagy a spam (levélszemét) email mappáját, a levelet helyezze át a beérkező levelek mappába, és egy tetszőleges üzenettel válaszoljon rá!

Előzetes tesztje alapján

székelési szokásai rosszak, és a rossz székelési szokásokból adódóan a szorulás és az ebből kialakuló végbélbetegségek (aranyér, végbélrepedés), hosszabb távon a következményes bélrenyheség miatt akár a vastagbélrák veszélye is nagyban fokozott, ezért kérem, hogy tanácsaim alapján mielőbb változtasson ezeken!

A helytelen székelési szokások tartós hatású megváltoztatása viszont tapasztalatom szerint sokunknál általában kudarcba fullad annak ellenére, hogy pontosan tudjuk, mikor, hogyan, mit kéne tegyünk, átmenetileg érezzük annak jó hatását, és tisztában vagyunk ennek fontosságával is.

Ezért a tartós siker eléréséhez nincs értelme csak egyszer felhívnom a figyelmét a rossz szokásaira és a helyes szokásokra, a sürgős változtatás szükségességére. A tartósan, rendszeresen könnyű székelés eléréséhez pici, de rendszeres odafigyelés szokása is szükséges, még akkor is, amikor a dolgok egyébként átmenetileg jobban működnek.

Az első tanácsról szóló email most érkezik a fiókjába, kérem, olvassa el!

Szép napot, jó egészséget!

Üdvözlettel,

dr. Bánfalvi Péter
proktológus
www.aranyeresseg.hu

Dr. Bánfalvi Aranyérközpont-2 Az év rendelője 2014-2017

Utóirat:

összefoglalva az előbbieket elmondhatom, hogy a kérdésekre válaszolva ingyenes, személyére szabott, hasznos, nem mást ismétlős, érdemi, hiteles, szakmailag helytálló, mégis közérthető információt, gyakorlatias, hasznosítható tanácsokat kaphat a helyes székelési, étkezési, életmódbeli szokásokkal kapcsolatban. A végső célom ezzel az, hogy e tanácsok és információk hatására Ön mindennapi életét a betegségtől szabadabban élhesse.

"Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon, jóllétben élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse."

Ha ismer valakit, akinek rendszeresen aranyeres panaszai vannak, pedig egyénre szabott kezelésünknek, tanácsainknak köszönhetően akár panaszmentesen is élhetne, kérjük, ajánlja figyelmébe segítségünket!
Aranyér Titkok, kiadja az
A-Base Kft., 1024 Budapest, Lövőház utca 24., félemelet 5.
Ügyfélszolgálat: +36 30 868 0244

Ne maradjon le a Facebook-on a legfrissebb hírekről, további információkról, érdekes cikkekről, véleményekről!
Szerintem nem ciki, már több, mint 2000-en vagyunk!  Facebook

Copyright © 2007-2018 Dr. Bánfalvi Péter Minden jog fenntartva
Adatkezelési tájékoztató

Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország (CC BY-NC-ND 2.5 HU)
Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható. © 2007-2018. dr. Bánfalvi Péter